Hoe werkt de woningtaxatie?

Alvorens we aan de slag gaan bepalen we eerst samen het doel van de taxatie. We bekijken welke onroerende zaak we moeten waarderen en welke waarde moeten worden vastgesteld. Als dit bekend is plannen we een afspraak voor een inspectie bij de woning. Als het een aangekochte woning betreft, plannen we de afspraak via de verkopende makelaar.

Voorafgaand aan de inspectie verzamelen en controleren we veel informatie. Zoals het bestemmingsplan, de kadastrale gegevens en milieugegevens. Omdat ook de woonoppervlaktes moeten worden ingevuld is het prettig dat er een plattegrond beschikbaar is. Ter plaatse worden van alle vertrekken foto’s gemaakt en zal de taxateur met u aan tafel een aantal vragen doornemen. Na de inspectie starten we onmiddellijk met het uitwerken van het taxatierapport. Dankzij onze specialisatie in taxaties kunt u al binnen 3 werkdagen na inspectie over het rapport beschikken.

Ik ben aangesloten bij

Neem contact op

Voor het maken van een taxatie afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

© 2024 Anne de Makelaar | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.